14. helmikuuta 2010

NY fashion week

New Yorkin fashionweek alkoi 11.päivä tätä kuuta ja jatkuu vielä torstaihin asti. Oon bongaillu syksyn uusia tyylejä Style.comissa ja keräillu pari kollaasia omista lemppareista, ketkä on tähän mennessä esitellyt oman mallistonsa.
Eli toi eka kuva on Alexander Wangin mallistosta. Mun into Wangia kohtaan ei varmaan ikinä häviä. Aina niin inspiroivia vaatteita ja niin cooleja. Toi mallisto koostu lähinnä pystyraidoista eri muodoissa, mm. helmillä tehtyinä. Bleiserit ja housut sai kaikki pystyraita kuvituksen. Näissä kuvissa on kumminkin kuvattu sitä erilaista Wangia, on paljon metalli kankaita ja tollasta punasenruskeaa. Ja vaikka näissä kuvissa ei näykkään niin ylipolven menevät saappaat ja polvisukat jyräsivät myös ens syksynä.
Toinen mua miellyttänyt mallisto oli Karen Walkerin. Tosi paljon keväisiä pehmeitä sävyjä myös syksylle. Karvakauluksia, isoja kaulahuiveja ja toi ensimmäinen kuva noista neljästä on mun lemppareita! Tä oli oikeestaan tosi yllätys, sillä en oo koskaan ennen seuraillu Walkeria mitenkään, mut tä mallisto iski muhun.
Taidan ensiviikolla jatkaa urakkaa ja koota viikon suosikeista muutaman kollaasin. Seuraavana onkin sit Lontoon muotiviikko mikä alkaa 19.2...

Elina

p.s. On ollu kiva ku ootte kommaillu tän ja eilisen aikana aika paljon. Jatkakaa, koska tulee niin paljon enemmän inspistä kirjotella, kun tietää et meijä blogia luetaan! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti