24. helmikuuta 2010

Lomatunnelmissa

Nyt on sit kotiuduttu Himokselta ja oli kyl tosi hauska reissu, harmittaa ku se loppu näin pian. Viimepäiviltä on muistoks jääny kipeä häntäluu, väsymys ja paljon uusii kavereita, ja kans paljo hauskoi hetkii. Oon ollu nii yllättyny tost lumen määrästä, ollaan nimttäi rämmitty lumisatees pellon poikki, joka kerta ku ollaan mökistä poistuttu ja aina meijä polku on umpeutunu?
Edellisyönä tiputtiin myös yllätysojan pohjalle, jossa oli varmaan yli metri lunta. Nyt jälkeenpäin naurattaa niin paljon, ei sillä oli se kyl sillonki hauskaa.
Vähä tunnelmakuvia alkuviikon afterskiistä. Oli tosi ihana nähdä Emmii, ku siitä on niin kaua ku viimeks nähtiin. Uusia tuttuja tuli paljon turusta, raisiosta, espoosta ja kotkasta.
Ja viikonloppu sujui kans oikeen mukavasti, oltiin nimittäin seurailemassa Freestylen Europa Cup ja kisaamas oli aika iso joukkue ruotsista.  En ymmärrä miten ruotsalaiset on vaan niin paljon söpömpii ja viel koko joukkue. Ne vaan lähti vähän liian nopeasti takas kotiinsa.
Kunhan saan rinteestä yms maisemista enemmän kuvia, voi olla et niitä saa kyl odotella tovin enemmä kun kuvat on Jassun kamerasta ja se ei tunnetusti oo mikään nopsajalka. Hyvii lomanjatkoja kaikille! <3

Elina
Viikon biisi: SMC HOODRATS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti