21. helmikuuta 2010

Italy 

  
Julian parveke
 
  

Ihanaa , lähdetään jo huomen aamulla Italiaan. Olen odottanut tätä jo kauan. Maanantaina pysähdytään Veronaan shoppailemaan. Ollaan oltu siellä nyt 2 kertaa ja se on niin ihana kaupunki. Siellä on niin ihania kauppoja ja hyvää ruokaa. Sieltä löytyy mm. Guccin , Pradan  ja Armanin kaupat, mut ne taitaa olla mulle vähän liian kalleita niin onneksi sieltä löytyy myös tosi kivoja noormaali hintasia kauppoja =)Ja ihan keskustassa on semmonen ihana tori, siellä myydään ihan kaikkea. Rakastan niitä koruja mitä siellä myydään , ei varmasti löydä samanlaisia täällä Suomessa.
 Shakespeare on Romeo and Juliet -näytelmällään tehnyt Veronan nimen tunnetuksi kaikkialla maailmassa. Veronassa sijaitsee myös Julian parveke joka on tunnettu nähtävyys. Kun me oltiin siellä viime vuonna, parvekkeessa istui kaksi pulua, aika romanttista !
Pysähdyksen jälkeen lähdetään Bergamoon. Ja tiistaina mennään sitten laskettelemaan Alpeille. Siellä on niin ihanaa lasketella ja ihanat rinteet. Ja aina voi mennä istumaan kahvilaan ottamaan aurinkoa. Nimittäin siellä on +20 astetta. Mut nyt mun pitää mennä pakkaamaan
Ciao !
-Alexandra

2 kommenttia:

  1. Pieni vinkki vaan...et tätä ois niin paljo rennompaa ja kivempaa lukee jos ette kirjottais kaikkee kirjakielel siit tulee heti mielee et lukee jotai virallist juttuu ku kaikki sanat on iha kirjakielel...rennommin vaa kirjotelkaa;)

    VastaaPoista