6. tammikuuta 2010

Im back !


 

 

Noniin en ole pitkään aikaan postannut ja minulla on siihen monta syytä. Yksi niistä on tietenkin laiskuus. Ulkona on joka päivä melkein 20 astetta pakkasta ja ei yhtään huvita mennä ulos, en ole lomallakaan tehnyt paljon mitään. Olen myös hävittänyt kameran et en ole voinut ottaa kuvia pitkään aikaan. Onneksi elina sai uuden kameran joululahjaksi. Toinen syy etten ole postannut on että rakkauselämälläni on ollut nyt tämän kuukauden ajan vähän ylä- ja alamäkiä. Nyt kun koulu taas alkaa alan panostamaan taas tähän bloggaamiseen.
Asiasta toiseen, ostin nämä vaatteet alennusmyynneiltä joku viikko sitten. Uudet haaremihousut GT, miami paita ( jota käytin uutenavuotena) leopardi tunika Zara ja karvainen neule GT.
En tykkää hirveesti alennusmyynneistä koska samat vaatteet makavat sielä pinossa nyt vielä kuukauden ja nyt sieltä ei löydy enään kun L ja XL kokoisia vaatteita. Mutta en kuitenkaan pysty vastustaa -50% tarjouksia.
Ostin tänään myös nahkaliivin GT:stä , olen katsonut sitä pitkään ja nyt sitä ei oikeen voi käyttää mutta ostin sen silti =)
Nyt kello näyttää jo 4.04 ja minun pitäisi jo olla nukkumassa jos haluan saada unirytmini takas normaaliksi, mitä luulen että tässä vaiheessa se on mahdotonta.

Hyvää yötä , alexandra

6 kommenttia:

  1. Tykkään täst teijän blogist tosi paljon, koska postaatte tosi usein, ja muutenki teijä vaatteet on jotenkin niin kivoi :)

    VastaaPoista
  2. kiva että alexandra on palannut! kivoja vaatteita ostit! postaa jatkossakin =)

    VastaaPoista
  3. anonyymi: juu jatkossa säännöllisemmin =) ja kiitti!

    VastaaPoista