17. heinäkuuta 2010

Juhannus @ Himosfestival

En tiiä mikä tätä blogspotia taas vaivaa kun on ongelmii noitten kuvien kokojen kans enkä pywsty poistamaan noit mitkä on menny tolleen rinnakkain. No siitä riippumatta ni Juhannus oli tänä vuonna taas hauska. Oon sitä mieltä et Himoksel on paras juhannus, tä oli mun ja Allun kolmas kesä Himoksella.
Lähdettii tonne tosiaan torstai illalla junalla ja Jämsästä sit suunnattiin nokkamme mökille lähel tota aluetta.
Dani, Toni, Eero, Sasa ja Monaki saapu perille siin illan aikana ku ne oli lähteny kans "yheks illaks" Himokselle, mut toisin kävi ku kuski lähti joka aamu uuteen nousuun ni ne pääs sit kumminki lähtemään kotiin vast sunnuntaina. Torstaina oli tosi kiva ilma ja vietettiin se kokonaan ulkona, ilta päätty aamu  kuudelta teltan pystytykseen ja autolaisten osalta ilta ei ees päättyny vaa jatku seuraaviin päiviin, koska ne ei ees nukkunu XD Tutustuttiin myös meijän naapurimökkiläisiin, jotka oli ihan sairaan reilui ja mukavii. Yks naapureista "kyrppis" päätti hypätä kontin päältä ja joutu sairaalaan aamu tuimaan!
Perjantain sama juttu ku torstaina oltiin aluks ulkona ja käytiin moikkaamassa Annii, Annaa ja Katrii teltta-alueel, jossa ne asui. Illalla käytiin parin muun tutun mökissä, josta kuitenkin lähettiin aika aikasin ja jouduttin juoksemaan sateessa mutasen leirintäalueen läpi :G Ilta vietettiin niitte samaisten naapureitten mökissä kehen torstaina tutustuttiin.
Launtaina sit taas päädyttiin illaks muutaman stadilaisen asuntovaunuun.
Sunnuntaina aikasin aamulla suunnattiin nokkamme takas kohti Turkua. Hauskaa oli juhannuksena. Kiitos kaikille siitä <3
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti