22. kesäkuuta 2010

vastauksia ja infoa

Mistä ostatte suurimman osan vaatteistanne?

Elina: mmm tällä hetkellä varmaan eniten ostan vaatteita Zarasta ja H&M:stä. On vaa niin kurjaa ku ostelisin mieluusti vaatteeni vaikka Topshopista mutta kun Suomi on mitä on niin valinnan varaa ei pahemmin oo, ku se on aina niin hankalaa lähtee tilailee netistä ku pitää käyttää äitin luottokorttii ja Tukholmaankaan ei niin usein kumminkaan tuu lähdettyä...
Alexandra: Nyt en ole hirveesti ostanut vaatteita paitsi ku käytiin Helsingissä niin käytiin Monkissa ja Weekdayssa, Turussa ei nyt hirveesti oo mitään kauppoja niin kyllä ne on Zara ja H&M.

Onks GHD ostamisen arvoinen?
Joo minun mielestäni ainakin, suoristaa paljon nopeemmin ja suosittelen ainakin niille kenellä on muutenkin kiharat hiukset.

3 suosikki henkilöä?
Elina: Alexa Chung, Elin Kling ja Maja Ivarsson.
 Alexandra: Mary-Kate Olsen , Billie Joe Armstrong ja Kate Moss3 inhokki henkilöä?
Elina: Johanna Tukiainen, Ilkka Kanerva ja muutenki kaikki turhan takia julkisuudessa olevat henkilöt, salarakkaat yms.
Alexandra: inhokki henkilöä... en  nyt tiedä mut jos julkkiksista pitäis valita joku nii nyt tulee vaa mieleejoku kissie ja tuksu XD mut kissie on kans sellane et tykkään siitä tavallaan , mut sit se on samal NIIN ärsyttävä

Lempiruokanne?
Elina: varmaan kana-caesar salaatti, söisin sitä vaika joka päivä NAM
Alexandra: No niitä on monta, vaihtelee kokoajan mutta jos pitäisi valita pari IHAN lempparia niin tacot, thai-ruoka ja joku katkarapu/jokirapu ceasar salaatti.

Parhaat ravintolat/kahvilat Turussa?
Elina: mäkki haha no ei, ite tykkään varmaa eniten Hansan Cafe Brahesta ja ravintolana on paras varmaan Frank Benelli's.
Alexandra: Mä tykkään tosi paljon Blancosta ja Amarillosta ja kahviloista kans joku Cafe Brace tai joku Coffee House :)Oletteko tyytyväisiä itteenne?
Elina: juuu ainakin yleisesti tietty on huonoi päivii millo tuntuu iha jäätävältä ja aina on jotain pientä korjattavaa esim. haluisin pidemmät hiukset.
Alexandra: En ole koskaan ihan tyytyväinen mihinkään, on aina jotain mitä haluisin parantaa mut ei sille nyt voi mitään

Saatteko paljon kehuja?
Elina: no en nyt mitenkään ihmeellisen paljon, joskus joku voi tulla sanomaan et kivat vaatteet tai jtn mut blogin kautta tulleet positiiviset palautteet on aina jees!
Alexandra: No aina välil

Lempileffat?
Elina: mun lemppareita on varmaanki The Notebook ja Dear John, ne on vaa nii sairaan hyvii ja tykkään sellasist leffoist mitkä saa tipan linssiin. Sit tykkään kans huonon huumorin leffoist esim. American piet ja Scary moviet ja sit tietty Sinkkuelämää ja Twilight leffat on hyviii =)
Alexandra: No vaikeet sanoo ku se riippuu ihan et millä tuulella olen, Ps. I love you on yks lemppareista ja katon sen aina kun mulla on vähän huonompi päivä, sit tykkään Shutter Islandista ja Da Vinci koodista.

Inhokkileffat?
Elina: mmmm kaikenlainen toiminta ja seikkailuleffat on must ärsyttäviii, oon tykänny yhdest toiminta/trilleri leffast ja se oli Taken, suosittelen!
Alexandra: Mä en tykkää yhtään semmosista kauhuleffoista missä  kidutetaan ihmisiä esim. Hostel jonka kattosin joskus mun tädin kans, en tajuu mitä kivaa siin on tai pelottavaa siin on jos koko leffa kertoo siitä kun ihmisiä kidutetaan.Mistä saitte innostuksen blogin pitäminseen?
Elina: varmaan vaan siitä ku luin sillon syksyl tosi paljon kaikkii blogei ulkomaalasii ja suomalaisii ja sit tuli vaa sellanen fiilis et olis kiva itekki pitää blogii ja saada sitä kautta palautettakki. Nyt innostus on ollu jo jonkin aikaa kateissa mikä saattaa näkyä, mutta toivon et se palailee, ollaan myös mietitty tän blogin suuntaa ehkä sellaseen enemmän vaan kuvapainotteiseen ja panostettais enemmän asuihin ja Jassu sen järkkärillä ottais sellasii parempii kuvii ku tuntuu niin turhalta postata joka päivä just tällasist H&M toppi, leggarit asui.
Alexandra: Must on hauskaa pitää blogia et voi joskus vanhempana sit lukea kaikki vanhat postaukset ja katsoa vanhoja kuvia, ja muutenkin hauskaa.

Kolme kauneinta julkkista?
Elina: no kauniskaunis on Eva Longoria ja Nicole Richie ja sit sellanen erilaisen kaunis on Sasha Pivovarova.
Alexandra: Mary-Kate Olsen , Keira Knightley ja Tyra Banks

Paljonko käytätte rahaa kuukaudessa vaatteisiin yms. asusteisiin?
Elina: riippuu kuusta mut varmaa lähemmäs 100e, huihui : D
Alexandra: Riippuu ihan rahatilanteesta ja mä oon semmonen et jos saan rahaa tuhlaan ne heti, eli varmaan joku 100e kans joskus enemmänOotteko hyviä koulussa?Mikä olis todistuksen keskiarvo?
Elina: yläasteella olin tosi hyvä ka oli sillon reippaasti päälle 9, mut nyt lukiossa se on laskenut jonnekki 8 pintaan, eli oon aika sellanen tavallisen hyvä.
Alexandra: Joo no mul on sama et saan melkein aina 8 välil 9 ja välil 7 , harvoin kyllä 6 .

Mistä hankitte rahanne vaatteiden ja muiden juttujen ostamiseen?
Elina: vanhemmilta ja sukulaisilta ja nyt kesällä kesätöistä myös. Haluisin kyl kovasti koulun ohella töihin mut niitä on niin hankala löytää...
Alexandra: Vanhemmilta, ja nyt kesällä olen töissä

Mitä harrastatte?
Elina: oon harrastanu koht 10vuotta ratsastusta, mut nyt ainakin kesän ajaks se sai nyt jäädä, kun on nii paljon kaikkee muuta tekemistä mut sen lisäks kuntosalii ja lenkkeilyy ja sit ompelen vaatteita aina kun vaan jaksan ja ehdin.
Alexandra: En harrasta enää mitään muuta kun välil käyn salilla, keväällä kävin salilla melkein joka päivä mut nyt kesäl en oo oikein jaksanut. Ennen harrastin kyllä Cheerleadingiä ja ratsastusta.

Ikä?
Elina: 16vuotta mut marraskuussa 17 ;)
Alexandra: 17v ja marraskuussa 18Suosikkivaate?
Elina: niitä on niin monia mut varmaanki mun pyöräilyshortsit tällä hetkellä XD
Alexandra: En osaa yhtään sanoa , vaihtelee joka päivä

Kun ostatte vaatteen nii kuinka kauan se pysyy teidän vaatekaapissa, ennen kuin kyllästytte siihen tai myytte tai muuten eliminoitte sen?
Elina: no riippuu vaatteesta, mul on sellasii vaattei ku on ollu jo parivuotta mun kaapissa ja edelleen käytössä, johonki vaatteisiin kylästyn jo enneku ne ehtii kertaakaan päälle!
Alexandra: Kyllä ne siellä vaatekaapissa pysyy , mutta en välttist käytä niitä . Kyllästyn aika helposti.Kuka on teidän innoittavin ihminen kenet ootte tuntenu koko elämänne ajan?
Elina: varmaan äippä, koska sen vaatekaapista oon löytäny aika monta vaatetta johon oon itte ihastunu ja muutenki siks ku se on jaksanu aina mua vaik oonki välil aika kauhee lapsi XD
Alexandra:  Hmmmm vaikeet sanoa ku en oo tuntenut ketään paitsi mun perheenjäsenet koko elämän ajan :D no mäki sanon sit et äiti <3Kiitos kaikille kysymyksistä ja muutenkin ideoista sekä palautteista. mm. festariaiheisia postauksia on tulossa ihan ensiviikolla jo kun me suunnataan nokkamme Himos festareille ja sit parin viikon kuluttua Ruisrockiin. Ja pahoittelen videopostauksen jatkuvaa puuttumista, meijän ois tarkotus sellanen kuvata ja ollaan pari kertaa kuvattukki mut huomattu siin aina jotain mikä on estänyt sen pääsyn nettiin, kärsivällisyyttä sellanen on tulossa.
Ja kärsivällisyyttä myös sen suhteen et postauksia on tullut niin harvaan ja muutosta ei välttämättä nyt lähiaikoina tuu kun on kesä ja niin paljon kaikkea muuta, ollaan muutenkin suunnitteltu vähän uutta suuntaa tälla blogille, kuvattais suurimmaks osaks pelkkiä asuja Jassun johdolla, jolloin niitten kuvien laatu paranis ja asujen taso myös ettei näkyis vain näitä kyseisiä H&M GT asuja kuvattuna aina samaa taustaa vasten. Miltä muutos teistä kuulostais ja oisko teillä muuten ideoita tän blogin suhteen piristämään tavalllisia postauksia ja nostamaan tasoa? Koska blogin pitoa me ei halta lopettaa mutta haluttais ittellemmeki jotain haastetta ja inspiraatiota sen pitämiseen...

Kuvat: Carolines Mode

1 kommentti:

  1. Ei mitään asuja tänne! kivempi kuulla että mitä touhuutte ku nähä mitä teil on pääl :o

    VastaaPoista