31. toukokuuta 2010

top 5 hate


1. Adidaksen superstarit. Nä kengät on mun listalla ykköset, koska en löydä mitään oksettavampaa ku nä. Adidas tekee tosi kivojakin mallistoja urheiluvaatteiden ja kenkien saralla, mut nä on pahin ylilyönti ikinä, valitettavast nä on tuottanu Adidakselle mukavan potin rahaa ja on varmaan yhdet maailman suosituimmist kengistä tai ainaki silt vaikuttaa ku kävelee kaupungilla ja bongaa lukemattoman määrän näit ällötyksiä. Lisäks niit on ollu pakko tehdä monessa värissä ja erilaisilla kuvioilla, nä valkoset on pahimmat kyl mun mielestä ja nolona voin myöntää et nä on täyttäny myös mun omaa kaappia ala-aste ikäisenä.

2. Collari, kolitsit, colleget, rakkaalla lapsella on monta nimeä, mut toisena iki inhokkina pidän näitä. En vaa ymmärrä ihmisii jotka joka kerta pistää jalkansa nä. Koeviikoilla se on ihan ok samoin lenkillä yms treeneissä, mut se et porukka menee baariin tai bileisiin nä jalassa ni ei kiitos.
3. Grazy age farkut on kans tosi mauttomat eikä niissä oo mitään hienoa. Perusteluja se tuskin tarvitsee, koska jokanen varmaan itse näkee mikä niissä mättää : D

4. Kuoriutuneet korkolaput ja korot on kans yks asia mitä inhoan. Toisaalta en voi itekkään täysin syyttömänä itteäni pitää sillä on mullaki pari kertaa menny korkolaput, mut oon ne menny sit heti suutarille korjauttamaan. Pahinta on se kun ne on korkolaputtomat ja samalla kuoriutunu ne korot.
5. Piikkikärkiset ja todella matalakorkoiset saappaat ja kengät.Näyttävät typeriltä mun mielestä, en vaan tykkää mitäs sitä enemmän perustelemaan.

Tä on sit täysin läpällä kirjotettu! Löytyskö teijän inhokki listalta jotain samoja kappaleita tai millasii inhokkei teil on?
Elina 
6 kommenttia:

 1. kaikki on niin ällöjä :DDD ja suosittujaki vielä,kertoo ihmisten mausta aiiika paljon :S

  VastaaPoista
 2. superit, kollarit ja modetex farkut on mun lemppareit <3

  VastaaPoista
 3. Rakkaus supereihin ei lakkaa, ne on mun jalassa vauvasta vaariin, reinot tosin talli saapikkaina, mutta muuten olemme supereiden kanssa kuin paita ja peppu!

  VastaaPoista
 4. toi top5 oli erittäin hyvä, hyi viduuuu

  VastaaPoista
 5. ei baariin edes pääse kollareissa :)

  VastaaPoista