19. toukokuuta 2010

SONNIMikä viikko! Ihana ilma ollu monta päivää jo ja siit on kyl otettu kaikki irti. Perjantaina noi italialaiset sit vihdoin tuli ja ilta meni hengaillessa Jannin toimistolla, mut ne oli matkan jälkeen niin väsyneitä et ilta päätty aika lyhyeen ja lähettiin kotiin.

Launtai kuluki sit töiden merkeissä. Bongailin taas "kuumia" rantaleijonia Samppiksessa ja ilta oli varmaan hauskin pitkäst aikaa. Siitä ei oo kuvia muttei myöskään pahemmin muistikuvaa. Ainaki noi italialaiser sai kokee perussuomalaist menoa ja ilta päätty täl kertaa puol 4 kotiin jonkun randomin kyydillä.

Sunnuntai aamulla käytiin tutustumassa vähän Turkuun ja ilta sujui Karolla peliä katellessa. Päällä mulla oli valkonen mekko Zarasta ja ne uudet sandaalit myöskin Zarasta.
Maanantai meni ihan mukavasti myös koulussa päivällä ja illalla käytiin sanassa ja porealtaassa, oli kivaa! Päällä mekko Zarasta.

Tänään vaan chillailtiin koulun jälkeen, käytiin nopeesti kaupungilla ja sit Maijulla illalla kattomassa pelii joka oli aika katastrofi, no onneks se ei ollu ratkaseva.

Mut nyt mun on pakko luisua nukkumaan mun univelkoja.
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti