3. toukokuuta 2010

kesä terveisiä

Mul on nyt ollu nyt tosi "hiljanen kausi" pukeutumises ja en oo oikee jaksanu miettii mitä päälleni pistän. Mut tänään mul iski taas jäätäv inspiraatio ja haluun ommella ja ostaa vaattei iha järkyttävän kasan. Tänään toi ilmaki oli nii ihana ja tuntu kauheen kesäseltä, olis tarjennu pelkäl bleiserillä mut en viittiny ottaa riskii ku tä kurkku on vielki kipeä. Mut lupaan teil täst päiväst lähtien päivän asuja ja vähän erilaisempia ku tän päivän yksinkertanen asu. Rakastan muute noit kenkiä!
Tajusin myös et nyt on enää alle kuukaus kesälomaan, tä koulu vuos on menny älyttömän nopeest ja ekaa kertaa ala.asteen jälkeen oon saanu koulun kautta tosi hyvii uusii ystävii ja muitaki tuttuja. Ens viikolla meille on kumminki tulossa viikoks italialainen meijän koulun ystävyyskoulusta ja odotan sitä iha sairaast. Must on iha sairaa kiva näyttää sil kaikkii meijä suomalaisten juttui esim. saunaa ja kaikkee muutki. Ja sit sehä tietää syksyks meille reissua Italiaan Gardalle, sitä odotellessa.
Kesätyöki on nyt hankittu ja oon tänä kesänäki maauimalan kioskis, tykkäsin viime vuonnaki tosi paljon siit työstä ja tänä vuonna Jassu on siel mun kanssa ni tulossa kaikin puolin kiva kesä. Sitä odotellessa...

Elina

3 kommenttia:

 1. koulumme piha on NIIIN NASTA :)

  elsu

  VastaaPoista
 2. uskalsin nyt sit ekaa kertaa kommaa teille!

  hei ihana tämmöne vähän erintyylinen päivän kuva, teijän päivänkuvien "asukuvaaja" vois kehittyy muutenki ottamal vähä eri suunnist kuvii jne :) tää on mun näkemys!

  mullaki on aina välillä tylsiä vaatekausia mut kyl se täst ku tulee kesä!

  ihan nyt asiasta kymmenentee, haluisin kuulla teijän musiikkimausta! se on jotenki tosi kiva päästä aina "bloggaajan" elämän keskelle :D ite haluisin perustaa blogin mutten uskalla/osaa jne. tykkään tosi pal teijä blogist ja mun on pitäny kommaa jo mont kertaa mut en oo sit uskaltanu :D

  eipä mulla sitten muuta, t. aina iki ihana ANONYYMI :D

  VastaaPoista
 3. hahha kiitti kivaa vaa ku joku kommaa =)
  Mut aina ei jaksa panostaa vaatteisiin ja sit onkin ihan turha ottaa päivän asu kuvia. Mut kesälomalla sit, ja nyt pitää vain jaksaa 4 vikaa viikkoa panostaa kouluun ja sen jälkeen sitten :D!

  VastaaPoista