12. huhtikuuta 2010

kreiseilyä

voouvoouvoou tänään torin mittari näytti +17<3 toi ilma jaksaa vaa piristää niin paljon et on heti ihan erilainen fiilis ku tuol ulkoon on tollane ihana kesäinen ilmasto. Se näkyy myösl näist parist kresisistä kuvast tältä päivältä. Päällä oli beiget housut ja parka Zara:sta, paita H&M ja laukku Lindexistä.
Noi aamun kylmät ilmat vähän silti ärsyttää, mut mä en antanu sen häiritä tänä aamunkaan vaan talsin bussiin aamulla ilman kaulahuivia ja paljain jaloin heheh mut ei se kauheesti menoo haitannu ku ilma vaan lämpeni. Tänään alko uus jaksoki hyvissä merkeissä nimittäin mul oli hyppytunti ruokailun jälkeen ja ehtisin käymään kaupungilla tsekkaamassa kauppojen uusia tuotteita ja löysinkin pari kivaa juttua, mut saa nyt nähdä millon ne pääse kotiin.
Toinen ihana asia täs viikossa on se et Hullut päivät alkaa, sit ostan taas nii paljo karkkii naminaminam!
Ainii viel mainittavana täs mä vaan datailen mun uudella ihanalla pikkusella uudella koneella, love it! niin nopee ja helppo käyttää ja sisältää viel webin jeah! Nyt mä kumminki palaan ettimään netistä jotai hyviä leffoja mitä voisin kattoa ja sit viel meen käymää koirien kanssa ulos ja lämpöä on ulkon vieläki 14 astetta!

<3:llä Elina

2 kommenttia:

  1. Hei tos torin mittaris on nyt oikeesti jotain hämärää : D siihen varmaa paistaa suoraa aurinko tai sit se kiehuu muute vaa mut ei siel tosiaa ollu mikää +17 ilma :D mul näytti himas jotai vähän pääl +10 en muist kui paljo : D tuntuu et se näyttää aina sii jotai iha pimei lukemii XD
    jassu<3

    VastaaPoista