22. huhtikuuta 2010

Alexa


Oon iha rakastunu tohon Mulberryn Alexa laukkuun, joka on nimetty ihanan Alexa Chungin mukaan. Laukku ton värisenä tai vähän tummempana ruskeana olis must kaikist kivoin. Olin iha innoissaa hankkimas tollast ku yleensä Mulberryn laukut ei oo kumminkaa niin kalliita, kun kaikkien muiden merkkie laukut mut toisin kävi tän laukun kohdal. 800e hinta ei oikee miellyttäny. Jos joku on bongannu tota muistuttavan laukun jostai ni saa tulla tänne päi ilmottelemaan, olisin kiitollinen.
Toinen kiva juttu minkä Ellen löysi oli Bagpoint niminen sivusto mist voi vuokrata eri merkkien laukkui tietyl hinnalla, halvimmat lähti jollai 45e kuukaudes. Must toi on tosi kiva idea ku vois tavallaa vaihtaa laukkuu tietyn väliajoin, mut osa niist laukuist oli tosi varattui, tavallinen Mulberry tän vuoden loppuu asti.

Ja pakko tähän loppuun viel hehkuttaa et TPS voitti äsken ensimmäisen finaalin ;) Huomenna taidan mennä hakemaan oman lippuni lauantain peliin, ku siel oli viimekski nii hyvä meniniki!

Elina

3 kommenttia:

 1. Mulberryn laukut on ihan yhtä kalliita, ellei kalliimpiakin kuin monet muut merkit. 800€ on aika vähän mulberryn laukusta, itse olen maksanut 1000€ omastani

  VastaaPoista
 2. saaks tepsin lauantain peliin lippuja vielä? :O

  VastaaPoista
 3. Sarah: okei =)

  Anonyymi: no istumapaikat on vissiia kaikki menny mut seisomapaikkoi oli ainaka tänään viel ku haettii =)

  VastaaPoista