2. maaliskuuta 2010

S [H E] B E [L I E] V E [D]

Oon jo kauan miettiny et miksei kukaan oo kehittäny korkeevyötäröisii legginsei. Eilen mä ne bongasin Zarasta! Miettisin sit hetken et ehkä en niitä tarvii, mut tänään kävin ne silti hakemassa kotiin enkä kadu yhtään. Noi on oikeest tosi mukavat jalassa ja voi käyttää minkä vaan paidan kans ja sit viel seki ettei nä maksanu ku vähän yli 20e.
Alun tuliainen Italiasta oli sellanen herkku suklaalevy nam ja sit tällane tumman punanen huulipuna. Se ei kyl täs kuvas näy kovin hyvin mut tä oli oikeen mukavan sävynen huulilla, vähän sellane Lauren Conrad tyylinen.

Tässä päivässä on ollu oikeestaa aika paljon hyvää nimittäin se et Ruisrockin esiintyjät tuli tietoon ja siel oli pari omaakin lemppari mm. The Sounds! Ne on nii mahtavii ja oon tosi ilonen et ne tulee taas esiintymään ja sit kans Baseballs tulee. Kiva ku tulee jotai ei niin raskast musaa, ku en oikee tykkää kuunnella sellast mättöhevii. Toinen juttu on ollu taas ikävämpi, mun kännykäst loppu akku tänään melkeen ekaa kertaa ikinä, se oli kamalaa! Tuntui nii oudolta ku ei voinu soittaa kellekkää ja kaikki vaa sen takii et oon nii koukuttunu Tetrikseen. Tänäänki oon pelannu sitä noin neljä tuntia...
Ja yhden lukijan toivomuksesta postaan illal mun harrastuksista ;)

Elina

5 kommenttia:

 1. säki tajusit ton otsiko plus ihana värine toi huulipuna haluun

  VastaaPoista
 2. Tosi siistit! Mun American Apparelin afrikkakuosisissa leggingseissä on kyl korkea vyötärö mut ne on muutenki jo niin villit + aika ohuet et en kehtaa pitää sitä vyötäröä paidan päällä. Tosin Madonnan tyttärellä näin samat leggarit pidettynä paidan päällä eikä ollu ees pahat :)

  VastaaPoista
 3. Erika: jeah oon clever fox ;)

  Rosa-Fiona: kiitti =) ne AA:n on just kivat ja näyttää varmast iha kivalt päälläki!

  VastaaPoista
 4. ihanat legginssit! kelaa tohon keväämmällä jotkut ihanat korkkarit! :)

  VastaaPoista
 5. kiittii! =) mmm niinpä kevät odotelles : D

  VastaaPoista