3. maaliskuuta 2010

Memories

2006
2005

 SM-karsinnat 2008

SM-kisat  2009

Elina teki jo postauksen harrastuksistaan nii ajattelin sitten tehdä sama. En harrasta enää Cheerleadingiä mutta harrrastin sitä niin kauan ja lopetin noin puoli vuotta sitten niin ajattelin kertoa siitä kuitenkin.
Jos joku ei tiedä mistä cheerleading on kyse , se on monipuolinen tanssia, akrobatiaa ja stuntteja (eli nostoja) sekä kannustushuutoja yhdistelevä urheilulaji. Siinä ei kannusteta muita joukkueita (esim amerikalaista jalkapalloa) vaan meillä on omat kisat.
Aloitin harrastuksen kun olin viidennellä , eli oli jotain ööh 11? ja lopetin nyt syksyllä. Harmittaa vähän että lopetin koska joukkueessani oli niin paljon hyvi ystäviä ja olin tottunut näkemään niitä melkein joka päivä harkoissa. Nyt niitä ei näe niin usein ja mulla on niitä kauhea ikävä :(Bellman 2006

Lady <3


Lady

Elina ja minä

Vaavi Tuntsareitten aluemestaruuksis 2008


Vaavi Tuntsareitten SM-kisoissa 2008
Sanni ja minä

Toinen harrastus on ratsastus. Elina mainitsi jo vähän perniöstä ja tässä on vähän kuvia sieltä. Eli aloitin myös Metsäkylässä ja siellä minä ja Elina tutustuttiin =) Aloitin viidennellä myös ratsastuksen , samaan aikaan kun aloitin cheerleadingin.
Mulla on näitä aikoja myös ikävä koska lopetettiin Elinan kanssa samaan aikaan perniössä ja en ole sen jälkeen hirveesti ratsastanut. 
Muistan et mietin aina et oispa mulla enemmän vapaa-aikaa koska mulla oli niin paljon cheerleading harkkoja ja melkein joka vklp perniössä valmennus. Mutta jos nyt mietin kaipan todella paljon niitä aikoja...
Nykyään aika menee tosi paljon kouluun , ja käydään Elinan kanssa usein lenkillä ja käydään myös Zumbassa ja salilla =)
-Alexandra

2 kommenttia: