3. maaliskuuta 2010

hobby

Toivomuksena postailen tänään sit mun harrastuksesta, ratsastuksesta. Oon harrastanu ratsastusta ekalta luokalta lähtien eli 9 ja puol vuotta nyt. Omaa hevosta mulla ei oo ikinä ollu ja se on ehkä iha hyvä vaan, koska multa varmaan lähtis into koko hommaan ku joutuis käymää päivittäin tallilla.
Alotin ratsastuksen Metsäkylän ratsastuskeskuksessa ja se on ollu oikeestaa aina mun sellanen kotitalli, jonne oon aina loppujen lopuks aina palannu.
       Mä ja Rölli joskus vuonna 2008 tai 2007
harrastin myös vikellystä..
Pari vuotta sitten vaihdoin Perniön ponitallin valmennukseen, koska halusin kilpailla enemmän ja isompii luokkii. Kilpailen siis esteratsastuksessa. Perniö ajat on mulle varmaan rakkaimpia, koska siel tutustuin mun tosi hyviin kavereihin Sanniin ja Emmiin ja kaikkiin muihin. Käytiin yhdessä Allun ja Jassun kanssa siel aina viikonloppusin ja tehtii kaikkee muutaki ku ratsastettii!
 

 
      kuvattiin joskus Perniön  täydellisii naisiii...

erittäin kuuma mä ja rose kesä 2008
      sanni ja jassu oli mannei 

                               sanni, emmi ja mä +sannin kinkkureisi

 
ihana jasper ja nasu- kissa
Viime keväänä lopetin valmennuksen ja vaihdoin takas Metsäkylään, jossa mulla oli puoli ylläpidossa Haali niminen heppa, joka on mun kaverin Yaden oma. Sillä oonki sit kilpaillu aika paljon esteitä.

    Mä ja Haali kesällä Salossa 100cm.    (c) Jaana Hakola

Nyt viime kuussa meijän tiet kuitenkin erkani, koska Haali oli vähän sairastellut ja sillä ei pystyny ratsastamaan. Ikävä sitä on kyl aikas suuri. Nyt on suunnitelmissa alkaa ratsastamaan mun valmentajan Essin heppaa Akua...
Essi ja Aku Alvan kisoissa syksyllä 2009.

Ratsastuksen lisäks käyn zumbailemassa ja salilla.

Elina

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo Rose. (:
  Olisko mahdollista saada sellaset huone-postaukset mis esittelisitte teijän huoneet ja vaiks lempiesineet sieltä?:)

  VastaaPoista
 2. mmm se onki ihana<3
  joo kyl mä luulen et se onnistuu heti ku saan vaa siivottuu mun huonee ;)

  VastaaPoista
 3. Vähä kivoi kuvii ja noi artukaisten tuntsarikisatki mis oltii pääs tänne :D vitsi mäki haluisin jonku tollasen vuokrahevosen mil kisaa ku ei metsäkyläs pääse eteepäi ni se on nii turhaa :S mut en sit tiiä riittäiskö aika tai mikää siihe :/ btw mä aina luen tätä teijä blogii vaik en yleensä kommaakkaa :D

  VastaaPoista
 4. Haha nauran aina noit mannekuvii ku nään ne :-D
  Ja tota traktorikuvaa ja sannin jalkaa :D:D
  -Jassu

  VastaaPoista