4. helmikuuta 2010

Stockholm Fashion week by Berns

Nyt kun noi Tukholman kolmepäivänen muotiviikko loppui niin, kattelin netissä vähän kuvia näytöksistä ja kokosin pari kollaasia mun lemppareista. Tässä teille vähän AW10...
 Tykkäsin aika paljon näistä Cheap Mondayn malliston vaatteista, koska tykkään pukea syksyisin tumman sävysiä vaatteita. Noi legginsitkin tuo vähän eloa noihin asuihin ja antaa korvikkeen perus mustille. Ne on yhet täytyy saada-listan tuotteista.

Beckmanns Muotoilu korkeakoulun mallisto oli aika värikäs, johtuen varmaan siitä et sitä oli tekemässä 14 toisen vuoden opiskelijaa. Nä tuotteet on myös ei-kaupallisia joten ei tarvinnut rajottaa erikoisuudella. Keskimmäinen musta asu on eniten mun mieleen. Ja tä Beckmanns on siis tosiaan myös se koulu mihin aion hakea lukion jälkeen ja toivon mukaan myös pääsen...
Ja tadaa kun olin tekemässä viel muutamaa muutakin kollasii mm. Whyred ja Minimarket, tä netti alkoi temppuilemaan, joten se saa jäädä huomiseen tai tähän iltaan.

Elina

2 kommenttia:

 1. Hej hej Elina! Luin sun Mintulle jättämän kommentin ja vastasin sinne äsken mut sit huomasin et sul on oma blogi ni kopioin tä nyt tänne vielä. Mä opiskelen itse taloutta täällä Tukholmassa ja mun ystävä on valmistunu Beckmanista pari vuotta sitten. Tosiaan sillon kun se haki sinne ni hakijoita oli noin 250 vähän päälle ja 12 hyväksyttiin sisään, 10 tyttöä ja 2 poikaa. Kilpailu on siis kovaa mutta itse ainakin suosittelen ehdottomasti hakemuksen postittamista ja ennakkotöiden väkertämistä, sillä mun ystävä sano, että se koulutus on aivan uskomaton kokemus!! Onnea matkaan!! Tukholma on hillittömän ihana paikka oman elämän alottamiseen. Ite muutin myös lukion jälkeen Tukholmaan opiskelemaan ja tää on niin mun kaupunki. :)

  Ainiin ja semmonen ihan käytännön vinkki, sun kannattaa nyt jo alkaa jonottamaan opiskelija-asunto pisteitä. Täällä on siis sellanen asuntojonotus systeemi, että nekin jotka ei opiskele voi olla jonossa ja asuntoja pitää siis itse hakea netin kautta. Mut jotta sä saat asua opiskelija-asunnossa, sun täytyy opiskella jossain oppilaitoksessa. Kannattaa kuitenkin mennä nyt jo jonoon, koska jonot on aika pitkiä ja yksityisellä taas vuokrat on aika pirun korkeet varsinkin jos haluut jostain keskustan alueelta asunnon. Ite asuin Söderillä yksityisellä ekan puoltoista vuotta ja sit sain opiskelija asunnon. Mulla oli kyllä tuuri ton söderin asunnon kanssa, koska tunsin omistajan. Jos sul on lisää kysymyksiä opiskelu/asunto asioista ni voit ottaa muhun yhteyttä!

  julia

  VastaaPoista
 2. Julia: kiitti tosi paljon! ois tosi kiva kuulla siit Beckmannist viel lisää ja sit siit kans et olikn sulla paljon kielen kans aluks ongelmia ku ite oon lähössä ihan lukio ruotsin pohjalla :D

  Kaveri on kans hakemassa varmaa ruotsiin opiskelemaan ni aateltii katella jotai noit yksityisii, mut ei olla löydetty mitään "asuntosivuja". Et jos vaa jaksat kertoo lisää ni kaikki info on tervetullutta! =)

  VastaaPoista