17. helmikuuta 2010

armyfur

Lisäpäivittelyä New Yorkin Fashionweekiltä, joka loppuu huomenna.  Perjantaina alkaa sitten Lontoon Fashionweek...
Marc by Marc Jacobsin syksyn mallisto jatkaa pitkälti kevään linjoja, eikä polvisukat, armynvihreä ja karvahatut ole lähteäkseen tänäkään syksynä. Parempi vaan, sillä oon hullaantunu jokaiseen noista. Yleensä syksyn mallistot ei mua niinkään houkuttele, kun en syksystä muutenkaan pidä, mutta tä on ehdottomasti yks mun lempparimallistoista NY fashionweekiltä.
Rodarten malliston taas oli aivan päinvastainen verrattuna toho edelliseen. Hempeitä sävyjä ja tollasta punaruskeaa näky paljon. Valkonen erimateliaaleissa ja kuoseissa oli tän malliston pääpointti. Hyvä vaan joskus syksylläkin verhoutua vaaleaan ja kuvitella et on kesä. Tykkään muutenki tollasista laskostetuista mekoista ja paidoista.
Dieselin Black and coldin syksyn mallisto jyräs. Tähän ihastuin ja nä haluan munkin vaatekaappiin. Olisin voinu laittaa vaikka koko malliston tähän, mut joutusin sit karsimaan malliston pääpiirteet näihin neljään kuvaan. Paljon nahkaa ja vastapainona läpikuultavia vaaleita ja tummia mekkoja ja paitoja. Ehkäpä siks just tätähn ihastuin, kun tä muistuttaa jotenkin paljon  Alexander Wangin tän kevään mallistoa, joka on mun jokapäiväinen inspiraatio.

kuvat Style.com
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti