14. tammikuuta 2010

spring spring spring

Päivän asua tulikin nopeammin kun luulin. Tällasissa kuteissa olin tänän liikkeillä. Eli tollanen musta läpikuultava toppi GT ja trikooneule Topshopista. Ja jalassa mun uudet lemppari kengät, noi Jimmy Choon for H&M. Voin kyllä kertoo, että tä oli vika kerta ku pistän niitä jalkaan kun tuolla on noi paljon lunta, sillä liukusin aamulla lähes perseelläni bussipysäkille hehe. Mut en kaatunu kertaakaan päivän aikana! Nyt kohta lähdenkin tästä lenkille ja poikkean samalla kangaskaupan kautta, kun se on tossa ihan lähellä.
Ja tosta alimmasta kuvasta vielä sen verran, että löysin vihdoin täydellisen bleiserin, kuolasin jo viime keväänä ton väristä mutta en ikinä löytänyt täydellistä. Nyt se tuli vastaan ja haluan sen! Samoin tota kukkakuosia tuolla takana oleva mekko sai mut niin iloseksi, että senkin varmaan ostan. Ihania kevätvaatteita!

Elina

4 kommenttia:

  1. toi on niin ihana jakku siis sopii sul 100%!! best blogi on muutenki eli jatkakaa!

    VastaaPoista
  2. hei oliko sulla noiden kenkien kans sellaista ongelmaa et ne on tosi vaikee saada jalkaan? (vai onkohan mulla vaan kauheen korkee jalkapöytä tai jotain:DD) ite en saa muutenku kenkälusikalla. mut sit ku ne on jalassa nii ne on ihan hyvän kokoset, eli en usko et isompaa kokoo kannattaa tilata. mietin vaa et pitäiskö palauttaa vaan suosiolla noi vaan tapella aina sen kenkälusikan kanssa...

    VastaaPoista
  3. joo oli ja on edelleen mut luulen et ne pehmittyy ajan myötä tai ainakin toivon koska mun jalat tekee kuolemaa kun yritän pistää jalkaan :s jalassa kumminkin tosi mukavat =)

    VastaaPoista