2. tammikuuta 2010

I'll pawn you my gold watchMeillä oli eilen Allun ja Elinan kanssa tollanen meikkileikki, tarkotuksena osallistua tohon Saaran järjestämään kilpailuun. Multa puuttui muutamia tarpeellisia tuotteita, joten käytiin ne kaupungilta hakemassa. Toi M.A.C on kultainen hieman öljymäinen luomiväri ja tän Diorin tuotteen löysin ihan sattumalta, enkä ostohetkellä ollut edes varma sen käyttötarkoituksesta. 'Hiuskimalteeksihan' se paljastui vai miksi sitä nyt tulisi kutsua? Kuitenkaan 70% alennusta ei voi sivuttaa !
Alotettiin koko homma siinä kuuden aikaan kun sain itseni ja tavarani raahattua Allulle. Homma numero 1 oli lasien tuunaus. Valitsin ( heh näin uuden vuoden kunniaksi ) rakettien ampumiseen tarkoitetut kauttaaltaan läpinäkyvät suojalasit. Väritettiin ne sitten kultatussilla, linsseihin foliota, mukaan mahtui myös hieman kultaista glitter-kynsilakkaa sekä erinäisiä kultaisia härpäkkeitä. Ihan mageet niistä ainakin omasta mielestäni tuli.Seuraavaksi lähdettiin sitten tota Allun naamaa 'sotkemaan'. Neiti oli uuden vuoden riennoissa loukannut leukansakin ja valitteli kovakouraisia otteita taukoamatta. Ei muuten ole mikään maailman helpoin meikattava tuo Allu :D Pohjan (meikkivoide+puuteri) valmistuttua haettiin valojen, varjojen ja hohteiden paikat lampun avulla. Silmiin menikin sitten enemmän aikaa ja ripsienpidennyksiin käytettiin irtotekoripsiä Stockmannilta. Toi M.A.C.in kulta oli parempi kuin oletin. Siveltimellä laitettuna ei levinnyt minnekkään ja väri on erittäin peittävä ! Pisteet M.A.Cin myyjälle, joka sitä niin ylisti : )

Hiukset käherrettiin GHD:n pinkillä raudalla, ja lisäsin niihin sitä Diorin kimalletta. Kynnet on kultaiseksi väritettyä foliota, jota sitten liimailin paikoilleen. Ja paljastetaan nyt sitten myös tuon medusankin salaisuus. Se on kaikkea muuta kuin aito ! Ihan puhdas ja törkeä huijaus, joka koostuu nonparellirakeesta jonka Elina näppärästi väritti kultaiseksi ja minä asetin ripsiliimalla paikoilleen. Eikä varmasti sattunut tämän medusan tekeminen tippaakaan ;) Yhdistettiin vielä yksi lempikoruista tohon , joka on valitettavasti mennyt rikki.


Ei muutakun wish me luck ja pistäkää mielipiteitä tosta meikistä ! : )
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Tä teijä blogi on iha tosikiva! ja toi meikki tosi onnistunu ja kivan näköne. Varmana voitatte!:) ja teil on kummallaki tosi ihanii vaattei ja ootte kaunei!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: kiitti paljon! =) ja toivottavast tulis voitto kotiin ;)

  VastaaPoista
 3. moi
  noi lasit oli tosi WAU!
  Lueskelin tossa ja mietin, etta mika brandi on TG?
  Koskaan kuullukaan?
  (voi johtua englannissa 6 vuotta asumisesta)
  kaisa x

  VastaaPoista
 4. Kaisa: moi ja kiitti =) oliks se GT? tai sit on tullu vaan virhe et siin on TG. Mut se on Ginatricot <:

  VastaaPoista