31. joulukuuta 2009

last day


          paita ZARA, koru GT, karvahattu GT

Viimeistä viedään vuodelta 2009. päivän asua tältä päivältä vähän huonoja kuvia kylläkin eikä niistä saa oikein kokonaisuudesta selvää. Tuntuu siltä vaikka laittaisi kuinka paljon vaatetta päälle niin aina on kylmä, ihan sama onko päällä laskettelu vaatteet vai sukkikset. Luntakin on tullut viime päivinä tooooosi paljon!
Nyt mulla on ollut vähän vaatekriisi uuden vuoden takia, ja meinasin alkaa tilailemaan netin kautta mekkoa, muuta sit tajusin tällä viikolla ettei ne ehdikään tulemaan torstaiksi. Sitten mun piti ommella mekko muuten jaksanutkaan vaan oon vaan kaikki päivät heränny myöhään, syönyt ja ollut kavereiden kanssa.


Noi pari alempaa kuvaan on Allulta ja Jassulta saadusta joululahjasta. Sain VOGUE FASHION kirjan missä on tekstii ja kuvii eriaikakausilta muodista ja kaikist suunnittelijoista. Tykkäsin siit todella.
Tänään mukaan tarttui kauoasta noita Freemanin kasvonaamioita. En oo oikeestaan ennen käyttäny minkäänlaisia naamioita ni kokeilin sitten nyt illalla niitä. Tossa alimpana kaunis kuva musta naamio kasvoilla!Huomenna kuvia siitä mekosta tai viimeistään perjantaina.

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti